Acțiunile pentru siguranța comunității din ultima săptămână au avut ca rezultat prinderea în flagrant a 12 persoane, precum și dispunerea a 11 măsuri preventive. În trafic, pentru neregulile rutiere, 28 de conducători auto au rămas fără permis.   

În săptămâna 18 – 24  noiembrie a.c., peste 600 de polițiști au acționat în sistem integrat, alături de celelalte structuri din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, la nivelul județului Călărași, pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice.

Au fost organizate 10 acțiuni și s-a intervenit la 290 de evenimente, dintre care 278 au fost sesizate prin 112.

Ca urmare a activităților desfășurate, polițiștii au constatat 90 de infracțiuni, 12 persoane au fost surprinse în flagrant, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 11 măsuri preventive.

Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 418 sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 154.000 de lei.

Polițiștii rutieri au desfășurat activități pentru prevenirea accidentelor de circulație, fiind constatate 16 infracțiuni la regimul rutier. Au fost reținute 28 de permise de conducere și retrase 6 certificate de înmatriculare.

Articolul precedentSocietățile care desfășoară activități cu substanțe periculoase, controlate de polițiști
Articolul următorAlegeri Prezidențiale 2019 | Klaus Iohannis a câștigat în 35 din cele 50 de comune din județul Călărași