200 de șoferi care nu au respectat legislația rutieră sancționați, 10 permise de conducere reținute, 15 certificate de înmatriculare retrase și o infracțiune constatată de polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași.

În ziua de 26 februarie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au acționat pe raza județului Călărași pentru prevenirea evenimentelor rutiere, depistarea și tragerea la răspundere a celor care încalcă prevederile legale sau comit infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice, precum și pentru menținerea climatului de ordine și siguranță publică în rândul comunității.

Acțiunea polițiștilor a avut ca scop combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influența băuturilor alcoolice, conducerea cu viteză excesivă și depășirea limitelor legale de viteză.

În urma activităților desfășurate în teren, polițiștii au constat o infracțiune la regimul rutier și au aplicat 200 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 60.000 de lei.

Totodată, ca măsură complementară pentru comiterea unor fapte care atrag suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, polițiștii au reținut 10 permise de conducere și au retras 15 certificate de înmatriculare.

Articolul precedentCopiii talentați călărășeni din Centrele de plasament participă la Festivalul Răsună Cetatea
Articolul următorFostul președinte al PSD Călărași, Ciprian Pandea, a demisionat din funcția de secretar de stat