Accident rutier în Lehliu Gară în care au fost implicate două autovehicule şi patru persoane. Pompierii militari din cadrul Secţiei Lehliu Gară s-au deplasat rapid la locul accidentului cu o autospecială de descarcerare, iar în sprijin au venit şi trei autospeciale ale Serviciului judeţean de Ambulanţă Călăraşi. Trei dintre cele patru persoane implicate în accident au ajuns la spital.

În data de 12.05.2020, ora 15.50, un echipaj de descarcerare din cadrul Secţiei de pompieri Lehliu Gară a fost solicitat prin intermediul 112 – număr unic pentru apeluri de urgenţă, să intervină pe raza localităţii, la ieşire din oraş, pentru a interveni la un accident rutier în care au fost implicate două autovehicule, dintre care unul răsturnat pe o parte, în afara părţii carosabile.

La sosirea echipajelor de intervenţie, din cele patru persoane implicate în accident, niciuna dintre acestea nu era încarcerată.
Pompierii militari încadraţi pe autospeciala de descarcerare au deconectat bornele acumulatorilor celor două autovehicule implicate în evevnimentul rutier şi au luat toate măsurile pentru prevenirea altor situaţii de urgenţă la locul accidentului.

Iniţial, doar două perrsoane au fost preluate de echipajele S.A.J., două minore (două fetiţe cu vârste de 9, respectiv 11 ani, care erau conştiente şi prezentau traumatisme uşoare şi escoriaţii), acestea fiind transportate la spitalul din oraşul Lehliu Gară.

Ulterior, o a treia persoană, care refuzase iniţial examinarea, un adult (tatăl celor două fetiţe) a solicitat ajutor medical, a primit îngrijiri şi a fost transportat la acelaşi spital de către reprezentanţii Ambulanţei. Bărbatul prezenta un traumatism cranio facial minor şi escoriaţii la nivelul feţei.

Unul dintre autovehicule era răsturnat pe o parte în afara părţii carosabile în urma coliziunii dintre cele două maşini. Pompierii militari încadraţi pe autospeciala de descarcerare au curăţat carosabilul şi după aproximativ 20 de minute circulaţia a fost reluată în condiţii normale.

Articolul precedentA găsit un portofel cu 1.800 de euro în el dar nu l-a restituit proprietarului. Polițiștii i-au întocmit dosar penal
Articolul următorPreședintele Klaus Iohannis: După 15 mai, dacă ieșiți din localitate veți avea nevoie de o declarație