Pentru a 17-a serie de tratament balnear aferentă anului 2019, pentru județul Călăraşi au fost repartizate doar 36 de bilete, potrivit Casei Judeţene de Pensii Călărași. Lista poate fi consultată www.cjpcalarasi.ro, secțiunea bilete de tratament.

Pentru această serie, ce are ca dată de intrare în stațiuni 19 noiembrie 2019, biletele de tratament au fost alocate în următoarele stațiuni în care Casa Naţională de Pensii deține în proprietate structuri de cazare, respectiv: Amara, Căciulata, Călimănești, Herculane, Covasna, Pucioasa și Olănești.

Biletul de tratament balnear se eliberează în baza următoarelor acte: cererea tip de acordare a biletului de tratament; actul de identitate (copie); talonul de plată a pensiei (original sau copie); biletul de trimitere – formular cu regim special, unic pentru serviciile medicale de recuperare-reabilitare acordate de către societăţile de turism balnear şi de recuperare, eliberat de către medicul de familie sau medicul de specialitate, aflat în relaţii contractuale cu casele de asigurări de sănătate (copie, cu prezentarea actului original); programul de recuperare (copie, cu prezentarea actului original).

Articolul precedentRomsilva a lansat campania „Un copil, un brăduț”
Articolul următorConsilierii PSD și ALDE au părăsit ședința de consiliu județean. Ce au reproșat aceștia