Ieri, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași au efectuat 2 percheziții domiciliare,­ la locuințele unor persoane bănuite de furt. 4 persoane au fost arestate. 

La data de 07 august a.c.,polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Modelu și Secției 4 Poliție Rurală Dragalina au efectuat 2 percheziții domiciliare în comunele Borcea și Ștefan cel Mare, județul Călărași, la locuințele unor persoane bănuite că ar fi sustras mai mulți stupi cu albine.

În urma perchezițiilor au fost descoperite bunurile sustrase, prejudiciul în valoare de 3.000 de lei fiind recuperat în totalitate.

6 persoane au fost conduse la sediul poliției, iar în urma administrării probatoriului, 4 persoane cu vârste cuprinse între 17 și 42 de ani, au fost reținute pentru 24 de ore, urmând a fi prezentate magistraților, în cursul zilei de astăzi, cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Articolul precedentSeminar de instruire a beneficiarilor de fonduri Regio la ADR Sud-Muntenia
Articolul următor43 de sancțiuni aplicate de inspectorii ITM Călărași aplicate firmelor din domeniul confecțiilor textile