Accident rutier în satul Răzvani, pe DN 3, soldat cu rănirea a patru persoane, după intrarea în coliziune a patru autovehicule, trei aflate în mişcare şi unul staţionat. Pompierii militari din cadrul Secţiei Lehliu Gară s-au deplasat rapid la locul accidentului cu o autospecială de descarcerare, iar în sprijin au venit şi două autospeciale S.A.J. din oraşul Lehliu Gară, care au acordat îngrijiri victimelor.

În data de 18.03.2020, ora 19.31, un echipaj de descarcerare din cadrul Secţiei de pompieri Lehliu Gară a fost solicitat prin intermediul 112 – număr unic pentru apeluri de urgenţă, să intervină în localitatea Răzvani, pe DN 3, pentru a interveni la un accident rutier în care au fost implicate 4 autoturisme.

La accident s-au deplasat, de asemenea, în sprijin şi două echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă din oraşul Lehliu Gară.
La sosirea echipajului de descarcerare, din cele 7 persoane implicate în accident, doar patru dintre acestea aveau nevoie de îngrijiri, şi din fericire, niciuna dintre acestea nu era încarcerată.

Pompierii militari au deconectat bornele acumulatorilor vehiculelor şi au luat toate măsurile pentru prevenirea altor situaţii de urgenţă la locul accidentului.

Cele patru persoane care au suferit diverse traumatisme au primit îngrijiri din partea personalului încadrat pe ambulanţele S.A.J., iar ulterior au fost transportaţi la cea mai apropiată unitate spitalicească, în cazul de faţă, la spitalul din oraşul Lehliu Gară.

Niciuna dintre persoane nu a suferit traumatisme grave, care să le pună viaţa în pericol. Alte trei persoane care erau pasageri în autovehiculel implicate în accident au refuzat examinarea şi / sau transportul la spital, rămânând la locul intervenţiei.

Circulaţia pe DN 3 a fost întreruptă pe respectivul segment timp de aproximativ 50 de minute, organele abilitate, cadre ale Poliţiei, fiind prezente la faţa locului şi deviind treficul pe o rută ocolitoare.

Pompierii încadraţi pe autospeciala de Descarcerare au curăţat carosabilul şi după aproximativ 60 de minute circulaţia pe DN 3 a fost reluată în condiţii normale.

Articolul precedentConsiliul Județean va finanța Spitalul Județean Călărași pentru depășirea epidemiei de gripă
Articolul următorCriza coronavirus în Europa și lipsa reacției românești