Acțiunile polițiștilor călărășeni din ultima săptămână au avut ca rezultat prinderea în flagrant a 9 persoane, precum și dispunerea a 18 de măsuri preventive. În trafic, pentru neregulile rutiere, peste 60 de conducători auto au rămas fără permis.

În săptămâna 15 – 21iunie a.c., peste 500 de polițiști au acționat, la nivelul județului Călărași, pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice.

Au fost organizate 8 acțiuni și s-a intervenit la 597 de evenimente, dintre care 578 au fost sesizate prin 112.

Ca urmare a activităților, au fost constatate 104 de infracțiuni, 9 persoane au fost surprinse în flagrant, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 18 de măsuri preventive.

Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 804 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 350.000 de lei.

Polițiștii rutieri au desfășurat activități pentru prevenirea accidentelor de circulație, fiind constatate 11 infracțiuni la regimul rutier. Au fost reținute 66 de permise de conducere și retrase 26 de certificate de înmatriculare.

Atunci când sunteți martorii unor fapte antisociale sau ați fost victima unei infracțiuni, nu ezitați să vă adresați celui mai apropiat echipaj de poliție sau să apelați numărul unic de urgență 112!

Articolul precedentTratamentele împotriva țânțarilor și căpușelor, amânate pentru 27 iunie-1 iulie
Articolul următor100% TU DECIZI! Păpușarul Daniel Chițoiu și ițele economice. Familie ucisă, de Crăciun, în accident