Acțiunile polițiștilor călărășeni de săptămână trecută au avut ca rezultat prinderea în flagrant a 14 persoane, precum și dispunerea a 10 măsuri preventive. În trafic, pentru neregulile rutiere, 43 de conducători auto au rămas fără permis.   

În săptămâna 06 – 12 ianuarie a.c., peste 400 de polițiști au acționat, la nivelul județului Călărași, pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice.

Au fost organizate 8 acțiuni și s-a intervenit la 297 de evenimente, dintre care 289 au fost sesizate prin 112.

Ca urmare a activităților, au fost constatate 61de infracțiuni, 14 persoane au fost surprinse în flagrant, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 10 măsuri preventive.

Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 612 sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 436.000 de lei.

Polițiștii rutieri au desfășurat activități pentru prevenirea accidentelor de circulație, fiind constatate 14 infracțiuni la regimul rutier. Au fost reținute 43 permise de conducere și retrase 15 certificate de înmatriculare.

Atunci când sunteți martorii unor fapte antisociale sau ați fost victima unei infracțiuni, nu ezitați să vă adresați celui mai apropiat echipaj de poliție sau să apelați numărul unic de urgență 112!

Articolul precedentVIDEO Învățătoare prinsă de ministru în timp ce țipa la elevi. Ministrul Monica Anisie a descoperit dezastrul din școlile din Ialomița
Articolul următorZiua Culturii Naționale: Vernisaj „Acorduri cromatice” la Biblioteca Județeană Călărași