Acțiunile polițiștilor călărășeni din ultima săptămână au avut ca rezultat prinderea în flagrant a 10 persoane, precum și dispunerea a 5 măsuri preventive. În trafic, pentru neregulile rutiere, 53 de conducători auto au rămas fără permis. Sancțiunile au însumat peste 270.000 lei.

În săptămâna 20 – 26 ianuarie a.c., peste 400 de polițiști au acționat, la nivelul județului Călărași, pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice.

Au fost organizate 8 acțiuni și s-a intervenit la 257 de evenimente, dintre care 236 au fost sesizate prin 112.

Ca urmare a activităților, au fost constatate 62 de infracțiuni, 10 persoane au fost surprinse în flagrant, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 5 măsuri preventive.

Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 805 sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 270.000 de lei.

Polițiștii rutieri au desfășurat activități pentru prevenirea accidentelor de circulație, fiind constatate 8 infracțiuni la regimul rutier. Au fost reținute 53 de permise de conducere și retrase 5 certificate de înmatriculare.

Atunci când sunteți martorii unor fapte antisociale sau ați fost victima unei infracțiuni, nu ezitați să vă adresați celui mai apropiat echipaj de poliție sau să apelați numărul unic de urgență 112!

Articolul precedentPrimăria Călărași continuă ridicarea garajelor de pe domeniul public
Articolul următorEliminarea pensiilor speciale, la vot astăzi în Camera Deputaților