În cadrul acțiunilor pentru siguranța comunității din ultima săptămână, polițiștii au intervenit la aproximativ 180 de sesizări ale cetățenilor, majoritatea primite prin serviciul 112. De asemenea, polițiștii au reținut permisele de conducere în cazul a 19 șoferi care au pus în pericol siguranța traficului rutier.

În săptămâna 21 – 27 ianuarie a.c., peste 400 de polițiști au acționat în sistem integrat, alături de celelalte structuri din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, la nivelul județului Călărași, pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice.

Au fost organizate 6 acțiuni și s-a intervenit la 178 de evenimente, dintre care 160 au fost sesizate prin 112.

Ca urmare a activităților desfășurate, polițiștii au constatat 33 de infracțiuni, 9 persoane au fost surprinse în flagrant, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 4 măsuri preventive.

Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 649 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 270.000 de lei.

Polițiștii rutieri au desfășurat activități pentru prevenirea accidentelor de circulație, fiind constatate 5 infracțiuni la regimul rutier. Au fost reținute 19 permise de conducere și retrase 4 certificate de înmatriculare.

Articolul precedentCampanie de recrutare și identificare de persoane care doresc să devină asistenți maternali profesioniști
Articolul următor4,17% –  rata şomajului înregistrată, în luna decembrie 2018, în județul Călărași