Acțiunile polițiștilor călărășeni din ultima săptămână au avut ca rezultat prinderea în flagrant a 15 persoane, precum și dispunerea a 7 măsuri preventive. În trafic, pentru neregulile rutiere, aproximativ 50 de conducători auto au rămas fără permis.    

În săptămâna 9 – 15 decembrie a.c., peste 400 de polițiști au acționat, la nivelul județului Călărași, pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice.

Au fost organizate 10 acțiuni și s-a intervenit la 337 de evenimente, dintre care 324 au fost sesizate prin 112.

Ca urmare a activităților, au fost constatate peste 70 de infracțiuni, 15 persoane au fost surprinse în flagrant, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 7 măsuri preventive.

Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 735 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 496.000 de lei, fiind confiscate bunuri în valoare de aproximativ 2.769 de lei.

Polițiștii rutieri au desfășurat activități pentru prevenirea accidentelor de circulație, fiind constatate 14 infracțiuni la regimul rutier. Au fost reținute 49 permise de conducere și retrase 16 certificate de înmatriculare.

Atunci când sunteți martorii unor fapte antisociale sau ați fost victima unei infracțiuni, nu ezitați să vă adresați celui mai apropiat echipaj de poliție sau să apelați numărul unic de urgență 112!

Articolul precedent55 de percheziţii, în București și în 5 județe, printre care și Călărași, într-un dosar penal de contrabandă cu tutun
Articolul următor6 trucuri pentru a nu mânca exagerat de Sărbători