Acțiunile IPJ Călărași din ultima săptămână au avut ca rezultat prinderea în flagrant a 10 persoane, precum și dispunerea a 8 de măsuri preventive. În trafic, pentru neregulile rutiere, peste 40 de conducători auto au rămas fără permis. 

În săptămâna 22 – 28 iunie a.c., peste 500 de polițiști au acționat, la nivelul județului Călărași, pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice.

Au fost organizate 10 acțiuni și s-a intervenit la 532 de evenimente, dintre care 516 au fost sesizate prin 112.

Ca urmare a activităților, au fost constatate 97 de infracțiuni, 10 persoane au fost surprinse în flagrant, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 8 de măsuri preventive.

Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 1227 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 454.000 de lei și au confiscat bunuri în valoare de 2440 lei.

Polițiștii rutieri au desfășurat activități pentru prevenirea accidentelor de circulație, fiind constatate 8 infracțiuni la regimul rutier. Au fost reținute 47 de permise de conducere și retrase 26 de certificate de înmatriculare.

Atunci când sunteți martorii unor fapte antisociale sau ați fost victima unei infracțiuni, nu ezitați să vă adresați celui mai apropiat echipaj de poliție sau să apelați numărul unic de urgență 112!

Articolul precedent100% TU DECIZI! Adrian Țuțuianu, baronul cu 10 case și 20 de terenuri care a sărit dintr-o barcă în alta
Articolul următor140 de societăți comerciale din județ, verificate de polițiști