În ultima săptămână, polițiștii au intervenit la aproximativ 230 de sesizări ale cetățenilor, majoritatea primite prin serviciul 112. De asemenea, polițiștii au reținut permisele de conducere în cazul a 41 de șoferi care au pus în pericol siguranța traficului rutier.

În săptămâna 18 – 24 februarie a.c., peste 400 de polițiști au acționat în sistem integrat, alături de celelalte structuri din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, la nivelul județului Călărași, pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice.

Au fost organizate 10 acțiuni și s-a intervenit la 229 de evenimente, dintre care 210 au fost sesizate prin 112.

Ca urmare a activităților desfășurate, polițiștii au constatat 62 de infracțiuni, 11 persoane au fost surprinse în flagrant, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 8 măsuri preventive.

Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 815 sancțiuni contravenționale, în valoare de 249.450 de lei.

Polițiștii rutieri au desfășurat activități pentru prevenirea accidentelor de circulație, fiind constatate 11 infracțiuni la regimul rutier. Au fost reținute 41 de permise de conducere și retrase 21 de certificate de înmatriculare.

Articolul precedentAPIA Călărași | Fermierii vor depune la APIA o singură Cerere de Plată
Articolul următorAteliere de confecționat mărțișoare la Muzeul Dunării de Jos Călărași