Un copil curajos din Călărași a sesizat jandarmii despre faptul că un bărbat amenință trecătorii cu un cuțit.

În data de 18.10.2018, în jurul orei 21.00, o patrulă de jandarmi, din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Călărași, a fost sesizată de un copil că, în fața unui magazin, în zona „5 Călărași”, pe strada București, un bărbat, aflat în stare avansată de ebrietate, amenință trecătorii cu un cuțit, creând panică în rândul oamenilor din zonă.

Ajunși la fața locului, oamenii legii au identificat un bărbat, agitat, care avea în mână un cuțit și adresa injurii și amenințări cu acte de violență la adresa trecătorilor.

Jandarmii din cadrul patrulei au intervenit pentru prinderea și imobilizarea persoanei în cauză, somând persoana să arunce cuțitul și să nu mai adreseze injurii la adresa trecătorilor.

Acesta nu s-a supus somațiilor verbale ale oamenilor legii și a continuat, în timp ce avea cuțitul în mană, să profereze injurii și amenințări cu acte de violență la adresa jandarmilor.

Cel în cauză a fost imobilizat și condus la sediul Poliției Municipiului Călărași unde a fost identificat în persoana numitului T.V, în vârstă de 58 de ani, domiciliat în Municipiul Călărași.

În cauză au fost întocmite actele necesare începerii urmăririi penale potrivit prevederilor art.61 CPP pentru infracțiunea de ultraj, prevăzută la art.257 CP, și pentru infracțiunea de tulburarea ordinii și liniștii publice, prevăzută la art.371 CP, și înaintate pentru continuarea cercetărilor lucrătorilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași.

Articolul precedentJandarmii călărășeni surprind din ce în ce mai mulți consumatori de etnobotanice pe stradă
Articolul următor3 persoane reținute pentru furturi din societăți și deținere de arme neletale