Cristina Țopescu a murit, transmite Realtatea Plus. Ea a fost găsită moartă în casă după ce vecinii au spus că nu au mai văzut-o de câteva zile și nu le-a mai răspuns prietenilor la telefoane.

Cristina Țopescu, fostă jurnalistă și prezentatoare TV a fost găsită moartă în casă. Cristina Țopescu avea 59 de ani.

A fost prima iubită a lui Ştefan Bănică Jr. şi febleţea multor bărbaţi din televiziune. Cristina Ţopescu era, în anii „90, una dintre cele mai curtate femei. Cu statura ei zveltă şi silueta subţire, părea un manechin atunci când apărea pe scenă, în rol de prezentatoare sau pe micul ecran, la TVR.

Moştenind pasiunea pentru televiziune de la tatăl sau, comentatorul sportiv Cristian Ţopescu, Cristina a făcut carieră la pupitrul ştirilor, fiind ani buni crainică la Pro TV, după care a devenit imaginea jurnalului de la Prima TV, timp de 12 ani. După alţi ani petrecuţi în studiourile Antenei 3, unde realiza emisiunea „Dincolo de ştiri”, Cristina Ţopescu s-a retras din presă.

Cu toate acestea, parcursul său în jurnalism rămâne unul demn de consemnat, iar fotografiile de arhivă dovedesc că a fost una dintre cele mai frumoase prezenţe de pe micile ecrane.

Trupul neînsuflețit al Cristinei Țopescu a fost găsit, duminică seară, în jurul orei 22.00, în locuința ei. O vecină care nu a mai văzut-o de foarte multe zile a sunat la 112. Echipajul de la ambulanță nu a putut face însă nimic pentru a o salva. Primele informaţii arată o moarte naturală, în somn.

Cristina Ţopescu a vorbit ultima oară la telefon pe 23 decembrie 2019, iar ultima postare pe Facebook a avut-o pe 27 decembrie.

Articolul precedentMinisterul Sănătății va demara controale la nivelul unităților sanitare
Articolul următorPeste 40.000 de elevi călărășeni vor reveni astăzi la cursuri