Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Călărași au efectuat semnal de oprire unui autoturism ce se deplasa pe DN 3B, însă conducătorul auto nu s-a conformat și a mărit viteza În momentul în care șoferul a efectuat virajul la dreapta pe drumul comunal din interiorul localității Roseți, a pierdut controlul autovehiculului, oprindu-se în șanț.

La volanul autoturismului a fost identificat un bărbat, în vârstă de 38 de ani, iar din verificările efectuate de polițiști s-a constatat faptul că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

De asemenea, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat.

S-a ales cu dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

 Ulterior, cel în cauză a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Călărași.

Sursa: Realitatea de Calarasi

Articolul precedentFOTO VIDEO Importuri ilegale de deșeuri. Percheziții în Călărași, Ilfov și Teleorman
Articolul următorArhimandrit Zenovie Nechit: ”Vă mulțumesc tuturor că existați și nădăjduim la o nouă revenire și „întâlnire” spre a sluji Domnului”