Accident feroviar grav în localitatea Plătărești,  în urma coliziunii dintre un tren si un autoturism, soldat cu două victime, dintre care una inconștientă.

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de urgentă al Județului Călărași au intervenit rapid la locul accidentului cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de prim ajutor SMURD. Totodată, la faţa locului s-a deplasat si un echipaj al Serviciului de  Ambulanţă Călăraşi.

În data de 20.07.2019, ora 00.23, echipaje de intervenție din cadrul Inspectoratului pentru Situații de urgență al Județului Călărași, au fost solicitate, prin intermediul numărului unic pentru apeluri de urgenţă -112, să intervină în zona localității Plătărești- DJ 301, pentru acordarea primului ajutor mai multor persoane şi pentru asigurarea tuturor măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor, în urma producerii unui accident grav, între un tren  și un autoturism.

La fața locului au fost găsite două victime rezultate în urma accidentului, conducătorul auto în vârstă de aproximativ 25 ani, constient ce prezenta diferite excoriatii si traumatisme, precum și o persoană de sex feminin, minoră de 15 ani, pasageră în autoturismul implicat în accident, care era inconștientă și prezenta diferite politraumatisme.

Aceasta a fost preluată de un echipaj al Serviciului de  Ambulanţă aflat la fața locului, și transportată la spital, în stare de inconștiență.

Articolul precedentPolițiștii călărășeni au testat șoferii, în premieră, cu aparatul Drug Test în acest week end
Articolul următorCascador de ocazie – un tânăr șofer a proptit mașina într-un pom, pe verticală