Un accident în care au fost implicate 13 autovehicule a avut loc. marți dimineață, pe A3 Turda-Borș, la kilometrul 15, informează Infotrafic.

Șase persoane au fost rănite și se află în evaluare medicală la fața locului. Circulația este blocată pe sensul de mers Turda-Borș. Polițiștii atrag atenția asupra faptului că vizibilitatea în zonă este sub 200 de metri și pe alocuri chiar sub 50 m din cauza ceții.

Opt mașini, două TIR-uri și o autocamionetă s-au ciocnit, fapt pentru care circulația a fost blocată. 

”Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe autostrada A3 Turda-Borș, la kilometrul 15, în zona localității Turda, județul Cluj, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate 13 autovehicule (8 autoturisme, 2 autotrenuri și 1 autocamionetă). Din primele informații au rezultat 6 victime, rănite ușor la prima vedere, care sunt în evaluare medicală la fața locului. Circulația rutieră este blocată pe sensul de mers Turda – Borș, valorile de trafic fiind ridicate. Se efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier, în zonă circulându-se în condiții de ceață, care reduce vizibilitatea sub 200 metri, izolat sub 50 de metri”, transmite Centrul Infotrafic.

Imagine

 

Imagine

Sursa: Realitatea de Cluj

Articolul precedentLeguma minune care „mănâncă” tot zahărul din organism – remediu pentru zeci de boli grave
Articolul următorZăpada închide Transalpina și Transfăgărășan