Pompierii militari din cadrul Punctului de lucru Fundulea au intervenit rapid la locul accidentului cu o autospeciala de descarcerare, la faţa locului deplasându-se şi trei echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă, care au acordat îngrijiri au transportat de urgenţă la spital două dintre victime.

În data de 09.04.2020, ora 01.35, un echipaj de descarcerare din cadrul Punctului de lucru Fundulea (punct subordonat Secţiei de Pompieri Lehliu Gară) a fost solicitat prin intermediul 112 – număr unic pentru apeluri de urgenţă, să intervină în localitatea Ileana (la ieşirea din Ileana spre satul Răzoare), pentru acordarea primului ajutor în cazul mai multor persoane de sex masculin şi pentru asigurarea tuturor măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor, după ce un autotursm în care se aflau cinci persoane a derapat şi a ajuns în afara părţii carosabile.

La sosirea echipajelor de urgenţă la faţa locului, pompierii militari şi colegii de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă au avut parte de o imagine de coşmar, fiind identificate într-o primă fază patru victime la faţa locului, bărbați toţi, dintre care doi decedați (aceştia prezentau leziuni incompatibile cu viaţa), şi alţi doi în stare comatoasă, foarte gravă. Amble persoane grav rănite au fost preluate de ambulanțele S.A.J. şi lis-au acordat îngrijiri medicale de urgenţă.

Ulterior a fost identificată şi a 5-a victimă, șoferul, care plecase de la locul accidentului. A fost solicitat echipajul SMURD de către poliție pentru a acorda ajutor medical conducătorului auto care prezenta, de asemenea, mai multe traumatisme şi excoriaţii.

Echipajul SMURD a transportat cea de-a 5-a victimă la spitalul din Lehliu Gară, iar ambulanțele S.A.J. au transportat cele două victime în stare comatoasă spre București, în drum, acestea fiind preluate cu echipaj cu medic UTIM Bucureşti (Unitate de terapie Intensivă Mobilă)

Organele abilitate urmează să stabilească cu exactitate împrejurările în care s-a produs teribilul eveniment în care şi-au peirdut viaţa doi tineri, iar alţi trei au suferit trauamatisme foarte severe.

Articolul precedentFostul ministru Alexandru Petrescu pune pe tavă o soluție de stopare a răspândirii COVID-19. Aceasta a salvat foarte mulți oameni în alte țări!
Articolul următorAnunțul Patriarhiei: Pelerinajul de Florii se suspendă. În noaptea de Înviere, credincioşii pot ieşi doar la ferestre, balcoane pentru a-și spune „Hristos a înviat!”