În cadrul acțiunii pentru siguranța comunității, peste 300 de conducători auto au fost verificați, 7 permise de conducere au fost reținute, au fost retrase 4 certificate de înmatriculare și peste 140 de contravenții au fost constatate de polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași.

În seara zilei de 30 august a.c., aproximativ 100 de polițiști au acționat în sistem integrat, alături de jandarmi și polițiști de frontieră, la nivelul județului Călărași, pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice.

Au fost utilizate aparate etilotest și drugtest pentru depistarea și sancționarea celor aflați sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive.

Pe parcursul desfășurării acțiunii, polițiștii au verificat 352 de autovehicule și au aplicat 149 de sancțiuni contravenționale în valoare de 86.390 lei.

Ca urmare a activităților desfășurate, polițiștii rutieri au reținut 7 permise de conducere și au retras 4 certificate de înmatriculare.

Totodată, au fost constatate infracțiuni, atât la regimul rutier, cât și de natură economico-financiară, dintre care 2 infracțiuni au fost constatate în flagrant și o persoană a fost reținută.

De asemenea, au fost confiscate bunuri în valoare de 2.035 lei.

Articolul precedentDunărea Călărași speră la toate cele 3 puncte în disputa cu Ripensia
Articolul următorJandarmeria Călărași va asigura ordinea publică la Târgul de toamnă Călărași