Duminică, 23 septembrie 2018, de la ora 17:30, AHC Dunărea se află în fața primul meci în deplasare din acest campionat. AHC va întâlni pe HC Dobrogea în etapa a treia, partida va fi în direct pe TVR.

În prima etapă, Dunărea a remizat pe teren propriu cu Steaua, în timp ce Constanța a pierdut, pe teren propriu, contra celor de la Dinamo. În etapa a doua, Dunărea a castigat acasă cu Minaur, la fel si Constanța, în deplasare la Buzau.

Președintele gazdelor, Rudi Stănescu, a declarat înainte acestui meci: „Am câștigat la Buzău, dar jocul nu a fost cel așteptat. Banca mai lungă și experiența ne-au ajutat să ne impunem în ultimele 10 minute. Mai este de lucru. Sper să arătăm o altă față la meciul cu Dunărea Călărași și să obținem prima victorie acasă”.

HCD pregătește și debutul european, cu cehii de la Talent Robstav Plzen, din turul 2 al Cupei EHF , ce se joaca la Constanța, pe 6 și 7 octombrie.

HCD a transferat pentru acest sezon pe Irakli Chikovani (AHC Dunărea Călărași), Marius Mocanu (Dinamo București), Viacheslav Saldatsenka (SKA Minsk), Ionut Iancu (Tatabanya) si Janko Kevic (Goztepe).

Partida va fi arbitrată de o brigadă din Cluj, formată din Marza și Nedelea, observator din partea FRH va fi Victor Dancescu din Bucuresti.

Conducerea clubului vine în întâmpinarea suporterilor, şi asigură un autocar (44 locuri), pentru meciul de la Constanța.

Plecarea este stabilită la ora 14:30, din parcarea Hotel Călăraşi, meciul incepe la 17:30.

sursa: ahcdunarea.ro

Articolul precedentDan Alexa: „Noi nu avem nimic de pierdut în meciul cu FCSB”
Articolul următorISU Călărași | Continuă testele aplicației RO-ALERT în judeţul Călărași!