Șapte persoane, între care trei poliţişti din Caraș Severin, sunt cercetați într-un dosar în care li se aduc niște acuzații șocante. Este vorba de tentativă de omor în stil mafiot, un bărbat fiind bătut cu bestialitate, aruncat în portbagaj și dus la Dunăre, unde agresorii au încercat să-l înece.

În ianuarie 2021, trei suspecţi ar fi urmărit o victimă, pe care au bătut-o şi au dus-o cu maşina pe marginea Dunării unde au încercat să o înece.

Cei trei poliţişti şi o altă persoană au fost reţinuţi, însă doar pentru unul dintre agenţi instanţa a aprobat măsura arestării preventive, ceilalţi doi fiind puşi sub control judiciar, iar pentru al patrulea inculpat nu s-a dispus nicio măsură, notează News.ro. Decizia a fost contestată de DIICOT.

Cei trei polițiști vizați de anchetă sunt din Moldova Nouă, scrie Express de Banat.Publicația citată spune că, în ianuarie, Puiu Holic, un bărbat de 55 de ani din Moldova Nouă, acuza Poliția că mușamalizează faptele a trei indivizi care l-ar fi sechestrat și bătut cu bestialitate, rupându-i un picior, după care l-ar fi aruncat în Dunăre, în locul în care se înecase cu mulți ani în urmă tatăl unuia dintre agresori.

În urma dezvăluirilor din presă, DIICOT a transmis abia pe 3 noiembrie că s-a pus în mișcare o anchetă, iar o zi mai târziu  judecătorul de drepturi și libertăți a dispus măsura arestului preventiv pentru 30 de zile față de unul dintre bărbații bănuiți și luarea măsurii controlului judiciar față de alți doi bărbați.

 

Cu privire la cea de-a patra persoană bănuită, propunerea de arestare a fost respinsă, fără a fi dispusă o măsură preventivă.

Sursa: Realitatea de Caras-Severin

Articolul precedentStrategie în alb și negru – Ediția din 5 noiembrie2022
Articolul următorPetre Daea reia războiul împotriva CORMORANIILOR: Mi-au luat peștele înainte să-l pun în frigider