PSD l-a propus pe Angel Tîlvăr la funcția de ministru al Apărării. Acesta a făcut luni primele declarații.

„La estul României există o situație de securitate cauzată de invazia unui stat sveran de către Rusia lui Putin, invazie neprovocată și nejustificată”, a spus noul ministru desemnat de PSD.

Social-democrații l-au votat cu unanimitate de voturi în ședința Consiliul Politic Național pe Angel Tîlvăr. El va fi propus premierului Nicolae Ciucă și ulterior nominalizat președintelui României pentru funcția de ministru al Apărării.

Acesta a spus că speră că va avea o relație bună cu președintele Klaus Iohannis.

A fost de trei ori deputat al Parlamentului României și acum este la al doilea mandat de senator. De 18 ani este în Parlamentul României. Este vicepreședinte PSD Vrancea.

El a terminat Colegiul Național de Apărare și Academia Națională de Informații Mihai Viteazul și este doctor în științe umaniste. Înainte să fie parlamentar a fost profesor de limba engleză.

PSD a stabilit, luni, la reuniunea Consiliului Politic Naţional, propunerea partidului pentru funcţia de ministru al Apărării Naţionale.

„La ora 16,00 am întâlnire cu Consiliul Politic Naţional unde vom decide cine va reprezenta Partidul Social Democrat la Ministerul Apărării”, a precizat Ciolacu la Parlament.

În 24 octombrie, Vasile Dîncu, a anunţat că a demisionat din funcţia de ministru al Apărării Naţionale, invocând „imposibilitatea colaborării” cu preşedintele Klaus Iohannis..

Consiliul Politic Naţional al PSD se reuneşte, luni, la sediul central al partidului din şoseaua Kiseleff.

Articolul precedent31 octombrie – Ziua Internațională a Mării Negre
Articolul următorPeste 20 de absolvenți ai școlilor de agenți și-au început cariera de polițist în Călărași