În cadrul acțiunilor pentru siguranța comunității din ultima săptămână, polițiștii au intervenit la aproximativ 250 de sesizări ale cetățenilor, majoritatea primite prin serviciul 112. De asemenea, polițiștii au reținut permisele de conducere în cazul a 28 de șoferi care au pus în pericol siguranța traficului rutier.

În săptămâna 13 – 19 mai a.c., peste 400 de polițiști au acționat în sistem integrat, alături de celelalte structuri din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, la nivelul județului Călărași, pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice.

Au fost organizate 11 acțiuni și s-a intervenit la 248 de evenimente, dintre care 234 au fost sesizate prin 112.

Ca urmare a activităților desfășurate, polițiștii au constatat 70 de infracțiuni, 8 persoane au fost surprinse în flagrant, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 14 măsuri preventive.

Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 552 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 240.000 de lei.

Polițiștii rutieri au desfășurat activități pentru prevenirea accidentelor de circulație, fiind constatate 12 infracțiuni la regimul rutier. Au fost reținute 28 de permise de conducere și retrase 9 certificate de înmatriculare.

Articolul precedentAJOFM Călărași, acțiune privind atestarea întreprinderilor sociale
Articolul următor132 sancțiuni aplicate transportatorilor de mărfuri și persoane