În perioada 19 – 21 iunie a.c., la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași au fost luate măsuri suplimentare pentru prevenirea faptelor ilegale prin asigurarea unei prezențe suplimentare a efectivelor de ordine publică.

Peste 350 de polițiști, continuă să acționeze integrat în teren, împreună cu celelalte structuri cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, pe toată durata weekend-ului pentru siguranța cetățenilor.

De asemenea, polițiștii rutieri vor acționa pe drumurile județene și naționale și vor utiliza, zilnic, 5 aparate radar, pentru a-i descuraja și sancționa pe cei care nu respectă regimul legal de viteză.

Dispozitivul de ordine și siguranță publică acționează pentru prevenirea și limitarea răspândirii noului Coronavirus (COVID 19), dar și pentru a preveni și combate ilegalitățile de orice fel.

Reamintim tuturor cetățenilor să respecte indicațiile polițiștilor aflați în teren, să adopte un comportament responsabil și o conduită preventivă.

Articolul precedentÎn urma cazurilor de COVID-19 depistate la Oltenița, DSP Călărași a intensificat activitățile de recoltare probe în toate centrele rezidențiale
Articolul următor23 de certificate de înmatriculare, în urma controalelor din traficul călărășean