Consiliul Județean Călărași, prin Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași, organizează, în perioada 29 noiembrie – 1 decembrie 2019, „ZILELE JUDEȚULUI CĂLĂRĂȘI”. Festivitatea de deschidere a evenimentului a avut loc astăzi în Sala Barbu Știrbei.

Evenimentul a fost deschis de un film de prezentare a județului Călărași, care a încercat să surprindă cele mai pitorești zone ale Călărașiului. Motto-ul filmului a fost „Județul Călărași nu este doar un punct pe hartă sau un cod poștal”. 

Au luat cuvântul președintele CJ Călărași, Vasile Iliuță dar și primarul Municipiului Călărași, Daniel Drăgulin. 

Sâmbătă și duminică, manifestările dedicate județului vor continua pe scena amplasată pe platoul din fața Sălii „Barbu Știrbei” a Centrului Județean de Cultură și Creație Călărași cu  spectacolele folclorice  pregătite atât de Ansamblul „BĂRĂGANUL” cât și de ansamblurile folclorice din comune, de recitalul cunoscutului interpret de muzică populară, CONSTANTIN MĂGUREANU, dar și de concertele susținute de KRYPTON UNPLUGGED și cel al trupei IRIS.

De asemenea, în ultima zi a evenimentului cultural, pe scenă vor urca într-un recital de excepție MARIA BUZĂ și TARAFUL, actorul și interpretul IONUȚ DULGHERIU și vor susține programe artistice tinerii din cadrul Grupului „FLORES CAMPI”, dar și cei ai PALATULUI COPIILOR din Călărași.

Articolul precedentAmplu execițiu tactic desfășurat de ISU Călărași
Articolul următorConsiliul Județean Călărași va acorda stimulente personalului medical din Spitalul Județean