Pe strada Grivița, pe tronsonul curpins între B-dul Cuza-Vodă și Strada Eroilor, au început lucrările de deconectare a consumatorilor de energie electrică de la rețeaua aeriană și conectarea lor la rețeaua subterană.

În acest sens, cetățenii sunt notificați. Primăria Călărași îi roagă pe cetățeni să permită lucrătorilor accesul la proprietăți, rugându-i să răspundă pozitiv solicitărilor distribuitorilor de energie electrică pentru a face deconectarea/racordarea cât mai rapid.

Concomitent cu noile racordări la rețeaua de energie electrică subterană, abonaților li se vor face legăturile noi, tot prin rețea subterană, la rețeaua de cablu TV, internet și telefonie.

Conectarea proprietăților la rețeaua de energie electrică subterană va permite eliberarea zonelor pietonale de stâlpii vechi pentru a începe mai repede refacerea trotuarelor și apoi turnarea stratului de uzură pe carosabil.

La data prezentă, lucrările de reabilitare ale străzii Grivița sunt în graficul asumat de constructor prin contract.

Articolul precedentPrefectura Călărași: Nu s-a confirmat coronavirusul la persoana internată astăzi
Articolul următorPână în acest moment nu există niciun cetățean român pentru care să fi fost confirmată infectarea cu virusul COVID – 19 (coronavirus)