Pompierii militari din cadrul Secţiei de pompieri Lehliu Gară au acţionat cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, timp de 25 de minute pentru lichidarea incendiului. Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului, se pare că incendiul a fost posibil din cauza unui scurtcircuit electric produs la nivelul instalaţiei electrice a autoturismului.

În data de 06.06.2020, ora 13.03, un echipaj specializat de stingere din cadrul Secţiei de pompieri Lehliu Gară a fost solicitat să acţioneze pe A 2 (Autostrada Soarelui), km 52, calea II, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la compartimentul motor al unui autovehicul de teren.

La sosirea echipajului de stingere, incendiul se manifesta foarte violent, cu flacără deschisă şi cu degajare de fum dens la nivelul compartimentului motor al autoturismului, existând risc de extindere a flăcărilor şi la celelalte componente ale vehiculului.

Pompierii militari din cadrul Secţiei de pompieri Lehliu Gară s-au deplasat rapid la această intervenţie cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, de capacitate mărită, acţionând pentru lichidarea incendiului timp de aproximativ 25 de minute, reuşind să stingă incendiul în limitele găsite.

Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului, se pare că incendiul a fost posibil din cauza unui scurtcircuit electric produs la nivelul instalaţiei electrice a autovehiculului.

Articolul precedentAccident rutier grav pe DN 3A, între localitățile Dâlga și Dor Mărunt
Articolul următorPercheziții în Călărași la persoane bănuite de trafic de droguri de risc și mare risc