Autovehicule înmatriculate în alte state au fost verificate de polițiști, în perioada18 – 20 octombrie 2019. Pentru neregulile constatate, polițiștii rutieri au aplicat peste 300 de sancțiuni contravenționale, au reținut 20 de permise de conducere și au retras 8 certificate de înmatriculare.

În perioada 18 – 20 octombrie a.c., polițiștii Serviciului Rutier Călărași, sub coordonarea Direcției Rutiere din cadrul Poliției Române, au acționat pe linia verificării modului în care proprietarii autoturismelor înmatriculate în alte state respectă legislația privind circulația pe drumurile publice din România.

Polițiști rutieri au acționat în trafic, zilnic, fiind verificate 451 de autovehicule, dintre care 127 înmatriculate în alte state.

În urma neregulilor constatate, polițiștii au aplicat 304 de sancțiuni contravenționale, din care 301 pentru nerespectarea normelor privind circulația pe drumurile publice. Din totalul acestora, 19 sancțiuni contravenționale au fost aplicate conducătorilor autovehiculelor înmatriculate în alte state.

În cadrul acțiunii, au fost reținute 20 de permise de conducere și au reținut 8 certificate de înmatriculare.

Pe parcursul acțiunii, polițiștii au constatat 3 infracțiuni la regimul circulației rutiere.

Articolul precedentCercetat de polițiști pentru conducere sub influența alcoolului 
Articolul următorÎntreruperi de curent, în mai multe localități din județ, în următoarele zile