Pompierii militari călărăşeni, împreună cu scafandrii din cadrul I.S.U. „Dealu Spirii” al municipiului București au căutat astăzi, 9 iunie 2020, trupul unui bărbat de 71 ani, înecat în această dimineață în zona Hidrohalta, la Gura Borcei.

În cursul acestei dimineţi, în jurul orei 10.05, s-a primit solicitarea pentru cautarea trupului neînsuflețit al unui bărbat în vârstă de 71 de ani din municipiul Călărași.

Echipaje specializate de căutare salvare ale pompierilor călărășeni împreună cu un echipaj de scafandri de la Detașamentul Special de Salvatori din cadrul I.S.U. „Dealu Spirii” al municipiului București, au întreprins misiuni de căutare la Gura Borcei, în zona Hidrohalta, pentru găsirea trupului barbatului înecat în această dimineață în jurul orei 10.00.

S-a intervenit cu bărci cu motor și echipamentele specifice de căutare ale scafandrilor.

Pompierii militari au extras trupul neînsufleţit şi l-au predat Serviciului de Medicină Legală. Organele abilitate urmează să stabilească cu exactitate împrejurările în care persoana în vârstă de 71 de ani şi-a pierdut viaţa, sfârşind înecat.

Sursa: Realitatea de Calarasi

Articolul precedent100% TU DECIZI! Cătălin Cherecheș: primarul, mama și donația de 1,5 milioane de euro
Articolul următorLucrările pe A2, întrerupte din 15 iunie, pe perioada sezonului estival