La data de 09 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Călărași au depistat un bărbat în vârstă de 35 de ani, din comuna Ștefan Vodă, județul Călărași, în timp ce conducea un autoturism pe drumurile publice, deși nu deținea permis și consumase alcool.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că acesta nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar la testarea cu aparatul etilotest acesta prezenta o concentrație alcoolică de 0,51 mg/l alcool în aerul expirat.

Pe numele bărbatului, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și conducerea unui vehicul fără a poseda permis.

Cel în cauză a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind  depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Călărași.

Articolul precedentVideo | Ministrul Tineretului și Sportului a promis că va aloca fonduri pentru Secția de Box a CSM Călărași
Articolul următorISU Călărași avertizează: Arderea resturilor vegetale se sancționează cu amenzi cuprinse între 1.000 și 2.500 lei