Secretarul general al PNL Lucian Bode a afirmat, joi, că politica pentru liberali este muncă de echipă şi nu „un concurs de frumuseţe”.

„PNL nu este o oaste de strânsură a rătăciţilor şi transfugilor care nu cred în nimic, ci o platformă a experienţei, care coagulează. Oameni valoroşi, care promovează proiecte strategice. O dovedesc atâtea oraşe, judeţe şi comune conduse de liberali”, a adăugat ministrul de Interne.

 „Maturitatea politică înseamnă să joci în echipă şi pentru echipă. Maturitatea politică a PNL înseamnă să respecţi regulile partidului, respectându-i astfel pe ceilalţi din partid. PNL nu este un concurs de frumuseţe şi de privit în oglindă. Politica în PNL este muncă de echipă, cu solidaritate, cu recunoaşterea meritelor asumate, cu responsabilităţi, dar şi cu votul de blam dat de echipă celor care se poziţionează ostentativ în afara ei. Întărirea PNL nu trebuie să fie doar una organizatorică, ci şi o întărire a crezului”, a declarat Lucian Bode, joi la o întâlnire cu membrii PNL Gorj.

El le-a cerut liberalilor prezenţi la eveniment să nu se lase atraşi de „cântecele de sirenă” ale altor partide.

„Aici sunteţi respectaţi şi valorizaţi, nu toleraţi şi supuşi. PNL nu este o oaste de strânsură a rătăciţilor şi transfugilor care nu cred în nimic, ci o platformă a experienţei, care coagulează. Oameni valoroşi, care promovează proiecte strategice. O dovedesc atâtea oraşe, judeţe şi comune conduse de liberali. O dovediţi mulţi dintre dumneavoastră aici, la Gorj. Câtă vreme suntem conştienţi de toate aceste lucruri, câtă vreme ştim cine suntem şi ce valori avem, cântecele de sirene ale unuia sau altuia dintre competitori, chiar şi aliaţi la guvernare, nu trebuie să vă farmece”, a mai spus Bode.

Acesta le-a cerut liberalilor să încheie cu răfuielile politice deoarece adversarii politici vor specula aceste lucruri.

 

Articolul precedentMinivacanța de 1 Mai. Peste 100 de polițiști călărășeni se vor afla în stradă
Articolul următorPrognoza meteo 28 aprilie. Alertă de vreme rece, vânt și brumă