O femeie și un bărbat au murit în noaptea de luni spre marți după ce casa lor din localitatea Plătăreşt ijudețul Călărași a fost cuprinsă de flăcări.

Pompierii militari din cadrul Gărzii de Intervenţie Budeşti au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, de capacitate mărită, acţionând pentru lichidarea incendiului timp de aproximativ trei ore.
La sosirea echipajelor de stingere, incendiul se manifesta  violent, generalizat, cu flacără deschisă şi cu degajare de fum dens la nivelul întregului imobil, existând risc de extindere a arderii şi la alte locuinţe şi bunuri materiale aflata în imediata apropiere.
În interiorul casei a fost găsit  carbonizat un bărbat în vârstă de 81 de ani, iar o femeie, în vârstă de 76 de ani, se afla în stop cardio respirator. Paramedicii SMURD,au efectuat masaj cardiac victime, însă fără rezultat, femeia fiind declarată decedată.
 
„Pompierii militari au reuşit să lichideze incendiul în limitele găsite, fiind astfel salvate locuinţele şi mai multe bunuri materiale aflate în imediata vecinătate. Organele abilitate urmează să stabilească cu exactitate împrejurările în care cele două persoane vârstice şi-au pierdut viaţa,” transmite ISU Călărași.
 
Imagine
Imagine
.

Sursă foto ISU Cîlărași
Sursa: Realitatea de Calarasi

Articolul precedentSărbătoare 7 februarie. Zi importantă a ortodoxiei: mari sfinți sunt pomeniți în calendar
Articolul următorUn supermarket vrea să pună pe raft mai puțină carne – Alimentele care îi vor lua locul