Prima etapă națională  DANUBEMAN Triathlon Festival va avea loc pe 27 mai în municipiul Călărași. Evenimentul va grupa, la start, peste 200 de sportivi din România, Franța,Bulgaria ,Ucraina și Republica Moldova.

Competitorii, amatori sau profesioniști, pot să-și testeze limitele și să contribuie la susținerea copiilor din categorii vulnerabile prin participarea la probe de: half individual/ ștafetă, olimpic individual/ ștafetă, sprint, supersprint

Cele trei etape ale competiției se desfășoară în Călărași și în locații apropiate: înotul pe canalul Siderurgic, pedalarea pe o buclă închisă traficului rutier în imediata apropiere a Canlului Siderurgic, alergarea în parcul central al orașului.

Evenimentul are și o componentă caritabilă, pentru a sprijini copiii cu boli neurologice grave din cadrul Fundației “Copii în Dificultate”.

DANUBEMAN Triathlon Festival este organizat de Clubul Sportiv Trichallenge Triatlon în colaborare cu Federația Română de Triatlon, Primăria Municipiului Călărași, Consiliul Județean Călărași, Direcția Județeană pentru Tineret si Sport Calarasi si Asociația Smart Kids.

Mai multe informații pe DANUBEMAN Triathlon Festival 

Citiți ș DANUBEMAN Triatlon, restricții trafic

Sursa: Realitatea de Calarasi

Articolul precedentRobbie Williams nu mai vine la București pe 3 iunie. Ce s-a întâmplat
Articolul următorEugen Tomac: „Ciucă şi Ciolacu au făcut praf „sticla” lui Iohannis”