Lipsa de experiență l-a făcut pe un șofer de doar 20 de ani să ajungă cu mașina în copac, într-o poziție demnă de o cascadorie. Pompierii militari din cadrul Detasamentului Călărași au intervenit rapid la locul accidentului cu o autospecială de descarcerare și o autospeciala de prim ajutor SMURD.

În data de 19.07.2019, ora 19,47, echipajele de intervenție din cadrul Detașamentului de Pompieri Calarași au fost solicitate prin intermediul 112 – număr unic pentru apeluri de urgenţă, să intervină pe DN 3 B – zona localitatii Coslogeni, pentru acordarea primului ajutor şi pentru asigurarea tuturor măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor, în urma producerii unui accident rutier, rezultat în urma ieșirii în decor și impactului cu un copac, a unui autoturism.

Ajunsi rapid la fața locului, pompierii militari au trecut la efectuarea manevrelor specifice, victima, numitul B.G, un tânar de aproximativ 20 ani, șoferul autoturismului, prezenta escoriații și plăgi minore la nivelul membrelor, fapt pentru care, acestuia i-au fost acordate măsuri de prim ajutor, fiind monitorizat și transportat la Spitalul Călărași, de către echipajul SMURD aflat la fața locului.

Articolul precedentAccident feroviar la Plătărești. Pasagerii unui Audi A6 răniți grav
Articolul următorÎmbrăcăminte contrafăcută, confiscată de jandarmi