Stagiunea de teatru organizată de Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași continuă săptămâna aceasta cu piesa de teatru „Cum se face”. Evenimentul teatral va avea loc joi, 21 noiembrie, ora 18:00, în Sala „Barbu Știrbei” a CJCC Călărași.

Acest spectacol reuseste sa puna mari semne de intrebare despre gandurile care ne framanta zilnic si ne fac sa intram in conflicte gratuite cu cei din jur si chiar cu noi insine. Patrundem in culisele unui spectacol de teatru si descoperim ca actorii sunt si ei oameni ca toti ceilalti.

Sunt si ei macinati de alegerile pe care la fac, de valorile la care se raporteaza si, nu in ultimul rand, de esec! Pentru ca in aceasta meserie esecul este facut public!

Spectatorii vor fi martori la repetitiile pentru un spectacol de teatru si au ocazia sa patrunda in spatele cortinei acolo unde publicul nu are acces niciodata.

Asista la repetitiile presarate cu situatii comice dar si cu iesiri nervoase, cu certuri pe marginea orgoliilor, cu pretentii absurde si cu momente de intimitate care se nasc uneori intre niste actori care repeta 3 luni de zile.

Vom intra pe gaura cheii in sala de spectacol si vom asista din umbra la repetitiile pentru un spectacol de teatru, de la prima intalnire cu regizorul pana in saptamana premierei!

Distributie: Delia Ioana Nartea, Octavian Strunilă, Alexandru Conovaru, Paul Ipate, Andreea Mateiu.

Regie: Octavian Strunilă

Articolul precedentConsiliul Județean Călărași va moderniza DJ 403. Astăzi a fost semnat contractul de lucrări
Articolul următorAu fost puse în vânzare biletele la Spectacolul de Crăciun de anul acesta „Christmas Jazz – Magia Crăciunului”