Executivul Consiliului Județean Călărași a iniţiat Hotărârea privind stabilirea și acordarea unor stimulente financiare lunare personalului medical şi de specialitate din cadrul Spitalului Județean de Urgență ”Dr. Pompei Samarian” Călărași. Aceasta a fost aprobată astăzi de consilierii județeni, cu două amendamente.

Potrivit Hotărârii, se are în vedere “acordarea unor stimulente financiare lunare personalului medical şi de specialitate din cadrul Spitalului Județean de Urgență ”Dr. Pompei Samarian” Călărași în limita unui salariu minim brut garantat în plată, cu încadrarea în sumele prevăzute cu acest titlu în bugetul propriu al Judeţului Călăraşi, prin decizia Managerului, pe baza propunerilor Comitetului Director, cu avizul consultativ al Consiliului de Administraţie şi cel al reprezentanţilor sindicatelor.” cu condiţia ca “persoanele beneficiare ale prevederilor articolului 1 să semneze în prealabil un angajament conform căruia vor desfășura activitatea, în cadrul SJU Călărași, pentru o perioadă de cel puțin doi ani calculată de la data semnării angajamentului.”

Primul amendament se referă la faptul că “se aprobă acordarea unor stimulente financiare lunare personalului medical şi de specialitate din cadrul Spitalului Județean de Urgență ”Dr. Pompei Samarian” Călărași în limita unui salariu minim brut garantat în plată, cu încadrarea în sumele prevăzute cu acest titlu în bugetul propriu al Judeţului Călăraşi, pe anul 2019, prin decizia Managerului, pe baza propunerilor Comitetului Director, cu avizul consultativ al Consiliului de Administraţie şi cel al reprezentanţilor sindicatelor” iar cel de-al doilea la eliminarea obligativităţii semnării în prealabil a unui angajament de către persoanele beneficiare pentru o perioadă de cel puţin doi ani.

Articolul precedentAstăzi au început „Zilele Județului Călărași”
Articolul următorMâine, în Piața Orizont, de la ora 11.00, va fi organizată ceremonia dedicată Zilei Naționale