După victoria istorică, 1-0, în faţa lui Dinamo, antrenorul Dan Alexa a răbufnit la adresa criticilor săi din spaţiul virtual şi nu numai care i-au reproşat în ultima vreme maniera de joc a „galben – albaştrilor”.

„Am văzut şi lume fericită. Îmi aduc aminte când am venit şi asta e special pentru cei de aici, pentru ziarele locale, cea mai mare performanţă a Dunării a fost că au jucat un amical cu Dinamo.

Erau fericiţi că a venit Dinamo, ei venind să mănânce peşte mai mult. Acum am reuşit să batem Dinamo într-un meci oficial! Nu doar că reuşim, merităm chiar să şi batem Dinamo.

Din patru meciuri cu Dinamo este egalitate perfectă, doar un gol în plus pentru ei, ne-au bătut 2-0 la Bucureşti. Am trăit la Călăraşi ceea ce n-am crezut vreodată: să fiu înjurat pe stadionul ăsta!

Le reamintesc oamenilor care m-au înjurat că cea mai mare performanţă a acestui club a fost amicalul cu Dinamo. Să se bucure de momentele astea pentru că sunt unice, nu se ştie când vor mai veni.

Putem să şi retrogradăm dar să fie convinşi că cei care se ocupă de echipă fac absolut tot, şi mult mai bine decât ar putea ei să o facă. Suntem foarte bine intenţionaţi, ne jucăm carierele în momentul ăsta.

Şi să fie mai atenţi pentru că să nu uite că, cu tot respectul, Dunărea Călăraşi în Liga I nu a fost niciodată. Am bătut Dinamo, am eliminat Steaua în Cupă, campioana nu ne bate niciodată… Jocurile noastre proaste, dar asta este.”, a declarat la conferinţa de presă Dan Alexa.

Alexa a fost susţinut în tribună, la acest meci, de cele mai înfocate suporteriţe: fetiţele şi mama sa.

„Mama a plâns mai mult din pricina emoţiilor. O cunosc. Şi fetele… Sunt foarte bucuros pentru că au fost lângă mine în momentul ăsta. Pentru mine este o victorie importantă pentru că indiferent de situaţia lui Dinamo…

Să câştigi cu Dinamo… Dinamo este o echipă puternică în fotbalul românesc. Este, din punctul meu de vedere, alături de Steaua, Rapid şi Craiova, în galeria celor mai importante echipe ale României.

E o victorie de care se va ţine bine minte, dacă suntem bine intenţionaţi. Dacă suntem rău intenţionaţi, scoatem vorbe şi după meciul ăsta. M-a deranjat foarte mult şi acum am prilejul să o spun că mi-au înjurat copiii.

De maică-mea, sunt obişnuit, e obişnuită şi ea, pe stadioane. Tot Dan Alexa sunt ăla care a reuşit promovarea, tot Dan Alexa sunt în momentul ăsta să ne batem pentru evitarea retrogradării.

În momentul ăsta cu şanse bune pentru că sunt 3 echipe care pot schimba locul între ele. Sunt foarte conştient de lucrul ăsta pentru că victoria de azi e foarte importantă dar trebuie să rămânem foarte concentraţi pentru că de la o etapă la alta se poate schimba ierarhia şi cam atât. În rest…”, a încheiat antrenorul Dunării.

Articolul precedentDunărea Călărași a reușit imposibilul! A ÎNVINS Dinamo!
Articolul următorMeteorologii avertizează: În Bărăgan nu este exclusă apariția de tornade în această perioadă