În runda a 20-a a sezonului regulat al ligii I Betano se vor confrunta la Călăraşi Dunărea şi Sepsi OSK Sf. Gheorghe, partida fiind programată astăzi de la ora 14.00, pe arena Ion Comşa.

Antrenorul Dan Alexa a declarat vineri în conferinţa de presă premergătoare jocului că echipa pe care o conduce traversează momente grele însă consideră că o victorie în faţa formaţiei covăsnene, ar fi de bun augur.
„Ne aflăm într-un moment greu. Paradoxal, ca şi joc, evoluăm mult mai bine ca în prima parte a campionatului dar ne lipsesc rezultatele. Echipa e într-o criză de rezultate pentru că n-am mai câştigat de mult timp.
Duminică jucăm împotriva unei echipe care-şi pune mari speranţe în obţinerea celor 3 puncte întrucât, pe undeva, e obligată să câştige aici pentru a accede în play – off, obiectiv declarat. Sperăm să fructificăm ocaziile pe care le vom avea. Ducem mult mai uşor mingea în careul advers dar, din păcate, ne-am pierdut puţin din organizare.
Primim gol la prima ocazie a adversarului dar ăsta e un factor mental. Atunci când nu câştigi după o lungă perioadă apare şi frica de rezultate, teama de a nu greşi. Apasă foarte mult acest lucru pe umerii jucătorilor mei. Avem nevoie de o victorie pentru a ne descătuşa.
Din păcate, am ratat posibilitatea de a aduce, cel puţin, 2-3 puncte în plus şi mă refer la partidele cu Hermannstadt, chiar şi cu Viitorul pentru că am primit gol în final, cu Poli Iaşi, unde am avut cel mai bun început de meci cu 4 situaţii de „1 la 1”.
Nu caut scuze! Cel mai important este rezultatul! Nu mai departe de acum 2 luni, tot la masa asta, mi se reproşa că nu jucam, că nu aveam ocazii, dar câştigam. Şi dacă mă întrebaţi, prefer să fim ca la începutul campionatului. Să ratăm mai puţin, să n-avem atâtea ocazii dar să aducem puncte.
Până la urmă, tot ce contează pentru noi sunt punctele. Avem nevoie de toţi suporterii noştri din Călăraşi, să fie duminică alături de noi, pentru că traversăm un moment greu.
Apasă această presiune fantastică pe umerii noştri. Campionatul se joacă, după cum am mai spus-o, în play-out. N-am câştigat demult şi o victorie ne-ar aduce foarte multă linişte” a susţinut antrenorul Dunării, Dan Alexa.

În tur, Sepsi s-a impus cu 1-0, golul fiind marcat de Marko Simonovski în minutul 3. În acest moment, Sepsi ocupă locul 7 în clasament cu cu 27 de puncte iar Dunărea e pe 12 cu 17 puncte.

Articolul precedentPrimăria Călărași a recepționat un nou bloc de locuințe
Articolul următorDunărea Călărași, învinsă la scor de Sepsi Sfântu Gheorghe