Antrenorul Dan Alexa a declarat miercuri că echipele care vor arăta în ultimele două runde mai multă prospeţime, vor avea câştig de cauză. 

Cu două etape înainte de final, lupta pentru supravieţuire în Liga 1 Betano e mai încinsă ca oricând. Nu mai puţin de 3 echipe, FC Voluntari (locul 5 – 27 de puncte), Dunărea Călăraşi (locul 6 – 25 de puncte) şi Hermannstadt (locul 7 – 24 de puncte), se bat pentru locul 6, loc de baraj. Se ştie deja că ilfovenii de la Concordia Chiajna (locul 8 – 16 puncte) vor juca din vară în L2.

„Se anunţă un final incandescent. Cred că echipele care sunt acum mai proaspete vor avea câştig de cauză.”, a spus Dan Alexa, îngrijorat şi de numărul mare de indisponibili cu care se confruntă în momentul de faţă.

„Mă îngrijorează foarte mult lista de indisponibilităţi. Din păcate, l-am pierdut şi pe Sârghi, un jucător de sacrificiu, aflat la a nu ştiu câta accidentare. Am înţeles că acum e destul de grav.

Luchin a avut probleme la aductori, din acest motiv n-a fost titular. Să vedem în ce stare va fi înaintea meciului cu Mediaşul. Din nefericire, lista accidentaţilor poate să fie decisivă. Îmi doresc să fiu inspirat duminică şi să aleg acel “11” capabil să câştige partida cu Gazul”

În runda a 13-a, Dunărea va juca acasă cu Gaz Metan Mediaş, echipă aflată pe primul loc în topul play – out-ului iar pe arena Anghel Iordănescu va avea loc confruntarea FC Voluntari – Hermannstadt.

În ultima etapă, toată atenţia se va muta la Sibiu, acolo unde se vor afla faţă în faţă Hermannstadt şi Dunărea Călăraşi.

Program jocuri

Etapa 13

Dunărea Călăraşi – Gaz Metan Mediaş / duminică, 26 mai

FC Voluntari – Hermannstadt / luni, 27 mai

Etapa 14

Hermannstadt – Dunărea Călăraşi / 1 iunie

Dinamo – FC Voluntari / 1 iunie

Clasament

  1. FC Voluntari – 27 puncte
  2. Dunărea – 25 puncte
  3. Hermannstadt – 24 puncte
Articolul precedentDosar penal pentru un bărbat din Mânăstirea pentru un certificat medical de port armă fals
Articolul următor7,51 % – prezența la vot în județul Călărași, la ora 10.00