Dunărea Călăraşi va începe partea a doua a sezonului de pe locul 12 în topul ligii I Betano, obiectivul asumat de Dan Alexa fiind salvarea de la retrogradare. 

Nu îmi pare rău că n-am plecat la Astra sau FCSB pentru că oamenii s-au ținut de cuvânt, mi-au adus jucătorii pe care i-am cerut, au mărit bugetul de transferuri.

Dacă retrogradăm, ar fi o mare problemă pentru Dunărea, pentru sezonul viitor. Și pentru mine o retrogradare ar atârna foarte greu pentru cariera mea de antrenor, pe care am început-o bine.

Sunt obligat să reușesc salvarea de la retrogradare. Pentru Dunărea, să rămânem două sezoane în Liga 1, ar fi o mare performanță, pentru că sunt conștient că toată lumea ne are în capul de listă pentru retrogradări.”, a declarat Dan Alexa într-un interviu acordat publicaţiei Fanatik.

În prima etapă din 2019 echipa noastră va întâlni un adversar de top. Partida cu FCSB, locul 2 în clasament şi totodată pretendentă la câştigarea campionatului, va avea loc sâmbătă, 2 februarie, de la ora 14.00 pe arena Ion Comşa.

În tur, “roş – albaştrii” s-au impus cu 2-0. În schimb, elevii lui Dan Alexa s-au revanşat în optimile de finală ale Cupei României învingând cu 2-1.

Articolul precedentBilanț IPJ Călărași: Anul 2018 a înregistrat cel mai mic nivel al infracționalității stradale din ultimii 5 ani
Articolul următorComitetul Județean pentru situații de urgență va discuta măsurile pentru prevenirea extinderii gripei