Dunărea Călăraşi a izbutit luni prima victorie din play – out, învingând, în deplasare, cu 2-1 pe FC Botoşani, formaţie care cedează greu pe teren propriu. Antrenorul Dan Alexa a declarat după meci că elevii săi meritau victoria având, pe lângă cele două goluri marcate, şi alte două mari ocazii.

„Cred că a fost o victorie pe deplin meritată! Pe lângă cele două goluri, am avut două situaţii mari de a înscrie, de „1 la 1” cu portarul, am avut şi bară la Ammari, o bară interioară.

Cred că pentru noi era necesar să câştigăm aici. În momentul ăsta cred că s-a complicat foarte mult play-out-ul. În momentul ăsta suntem 3 echipe, eu cred că nici Chiajna nu şi-a spus ultimul cuvânt, care vor lupta pentru locul acela de baraj sau pentru evitarea lui.

O victorie importantă, nu doar de moral. Sunt trei puncte importante. Trei puncte pe un teren greu, un teren unde Botoşaniul nu prea pierde puncte. A intrat şi Botoşaniul în momentul ăsta în hora retrogradării.

Nu pot decât să-mi felicit jucătorii pentru că au arătat spirit, au luptat foarte mult şi astăzi am fost echipa mai bună.”, a spus Alexa, care şi-a lăudat elevii pentru faptul că au reuşit să revină deşi au fost conduşi încă din primele minute ale partidei.

„E meritul lor pentru că am jucători cu experienţă. E foarte greu, în momentul în care eşti pe poziţia în care eşti şi primeşti şi gol la începutul jocului la Botoşani, să revii cum am revenit noi într-o manieră categorică.

Am arătat că putem să producem fotbal, că putem să şi jucăm fotbal. Puteam închide jocul la acea bară la Ammari, apoi ne-am complicat prin eliminarea lui Dobrosavlevici şi am terminat în corzi.”, a mai spus Dan Alexa.

Cu 15 puncte în cont, Dunărea ocupă în continuare locul 7. Sâmbătă, 6 aprilie, de la ora 14.30 de minute „galben –albaştrii” vor juca la Călăraşi cu FC Voluntari.

Articolul precedentZiua Jandarmeriei Române va fi marcată mâine de jandarmii călărășeni printr-o serie de evenimente
Articolul următorDacian Cioloș se întâlnește astăzi cu simpatizanții din Călărași