Arbitrul Ovidiu Hategan se manifesta in meciul Steaua - Petrolul Ploiesti, din cadrul primei etape a Ligii I, pe Arena Nationala din Bucuresti, sâmbata, 11 iulie 2015. ALEXANDRU HOJDA / MEDIAFAX FOTO

Clubul Dunărea Călărași a remis astăzi presei un comunicat referitor la delegarea arbitrului Ovidiu Hațegan la jocul Dunărea Călărași – AFC Hermannstadt din cadrul etapei a VII-a a play-out-ului. Conducerea clubului se declară neliniștită de acest aspect, făcând referire la „relația specială” dintre arbitru și Iulius Mureșan. 

„In aceasta dimineata am aflat si noi pe surse (nu doar presa are surse!) ca dl. Ovidiu Hategan este delegat la jocul mai sus mentionat.

Vrem sa mentionam de la bun inceput ca apreciem prestatia domnului Ovidiu Hategan si a brigazii sale la jocurile la care este delegat, in special in plan international unde este apreciat atat de cei de la UEFA cat si de cei de la FIFA.

Aceasta delegare ar fi trebuit in mod normal sa ne creeze linistea pentru pregatirea jocului de sambata dar sunt două motive care în mod sigur ne vor face cel putin pana la ora jocului sa nu mai avem nici macar in noi mare incredere.

  1. In ultimii ani, in mass-media, s-a vorbit de multe ori de ”relatia speciala” dintre arbitrul Ovidiu Hategan si CFR CLUJ Iuliu Muresan, presedinte al clubului clujean pana în toamna anului trecut.

Nu detinem elemente legate de aceasta relatie si nici macar nu ne intereseaza, probabil sunt barfe de presa sau intoxicari ale cluburilor care se luptau pentru suprematie cu CFR CLUJ.

  1. La jocul dintre AFC DUNAREA 2005 Calarasi – FCSB din cadrul etapei a-XXII-a a sezonului regulat a avut loc un incident intre antrenorul Dan Alexa si arbitrul Ovidiu Hategan, incident pentru care si astazi ne cerem scuze. Pentru iesirea de atunci, antrenorul nostru, Dan Alexa, a fost suspendat de Comisia de Disciplina.

Daca Comisia Centrala a Arbitrilor a decis delegarea brigazii lui Ovidiu Hategan, credem ca au analizat oportunitatea acestei delegari si ca dorinta noastra de a fi arbitrati corect, va fi indeplinita.”

PRESEDINTE AFC DUNAREA 2005 CALARASI

BRISAN FLORENTIN

Articolul precedentAPIA Călărași va avea program de lucru normal vineri, 26 aprilie
Articolul următorVideo | Circulație blocată pe A 2, la Cernavodă, în urma unui grav accident de circulație