Luni seară, în partida contând pentru etapa a 12-a a Ligii I Betano, Dunărea a produs surpriza încheind la egalitate, 1-1, duelul cu Dinamo, în Ştefan cel Mare.

După meci, antrenorul Dan Alexa a declarat că este mulţumit de rezultat, susţinând că elevii săi puteau obţine mai mult.

„Am controlat mijlocul terenului până să primim golul egalizator. Mircea Rednic a riscat introducând al doilea atacant şi am avut superioritate în multe momente „3 contra 2”, pe zona centrală.

Am primit gol dintr-o greşeală de marcaj. Îmi felicit jucătorii pentru că au evoluat cu multă determinare. Dinamo putea înscrie golul 2 pe finalul meciului.

Au avut ultimele 10 minute în care ne-au presat, am avut şi şansă la acea ocazie foarte mare dar sunt mulţumit. Am întâlnit un Dinamo în care Mircea Rednic a reuşit să dea un refresh. Se aşteptau să câştige.”, a spus Alexa.

„Mă mulţumeşte acest egal pentru că am avut o deplasare grea în Ştefan cel Mare. Poate cu mai mult curaj, am fi obţinut mai mult”.

Dunărea a deschis scorul în minutul 22 prin Ndiaye Mediop care i-a ridiculizat pe Mezague şi Penedo, Dinamo egalând în minutul 56 prin Daniel Popa, intrat la pauză în locul lui Tomilsav Gomelt.

Articolul precedentLansare de carte la Biblioteca Județeană Alexandru Odobescu din Călărași
Articolul următorS-au pus în vânzare biletele pentru Dunărea – Gaz Metan