Comisia de evaluare a solicitanților pentru atribuirea de terenuri pentru tineri în vederea construirii de locuințe proprietate personală din municipiul Călărași transmite solicitanților să își completeze dosarele.

Comisia aduce la cunoștință tinerilor care au cereri/dosare depuse pentru atribuirea unui teren în vederea construirii de locuințe proprietate personală conform prevederilor Legii nr. 15/2003, să se prezinte la Biroul Fond Funciar, Registrul Agricol și Cadastru, din cadrul Primăriei Municipiului Călărași, până la data de 18.03.2019, în vederea completării dosarelor de atribuire a unui teren pentru construirea unei locuințe proprietate personală în suprafață de până la 300 mp, pentru întocmirea listei de priorități/repartiție.

Dosarele necompletate în termenul de mai sus vor rămâne în evidența Comisiei până la soluționare.

Relații suplimentare se pot obține la Biroul Fond Funciar, Registrul Agricol și Cadastru din Cadrul Primăriei Municipiului Călărași sau pe site-ul www.primariacalarasi.ro la rubrica Direcțiile Primăriei/Direcția Juridică și Administrație Locală/Biroul Fond Funciar, Registrul Agricol și Cadastru

Articolul precedentCulturiștii călărășeni, clasați pe podium la etapa de zonă a CN de la Ploiești
Articolul următorBolnavi evacuați după izbucnirea unui incendiu la Spitalul Municipal Oltenița