Viceprimarul municipiului Călărași, Dragoș Coman, a fost numit secretar de stat în Ministerul Tineretului și Sportului.

Premierul Ludovic Orban a numit în data de 13 ianuarie, mai multe persoane în funcții de secretar de stat, printre care și pe Dragoș Coman la MTS.

Dragoș Coman a fost propus inițial pentru poziția de secretar de stat în Ministerul Dezvoltări. Coman a fost ales viceprimar al municipiului Călărași în 2016 din partea PNL.

În trecut a mai ocupat funcția de director de cancelarie al prefectului Județului Călărași. Dragoș Coman este absolvent al Facultății de Științe Politice, a urmat cursurile postuniversitare ale Universității Naționale de Apărare Carol I,  Colegiul Național de Apărare, în domeniul securității și apărării naționale.

În 2012 a participat la un schimb de experiență al tinerilor politicieni în Washington DC, SUA – American Council of Political Leaders, iar în perioada 2017-2019 a fost masterand al Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative, obținând diploma de master în Managementul Sectorului Public.

Coman a declarat că își va lua la revedere de la cei cei din Primăria Călărași, lângă care a petrecut 3 ani și jumătate și se va prezenta la Minister în cel mai scurt timp.

„Voi fi foarte activ, mă voi implica în foarte multe proiecte și voi vedea ce putem face și pentru revitalizarea competițiilor sportive interșcolare atât de populare în urmă cu ceva timp. Tinerii au nevoie de competiții în care să-și pună energia și talentul în valoare!”, a mai spus Coman!

 

Articolul precedentAccident rutier grav pe DN 4, în localitatea Gruiu, soldat cu decesul unui pasager dintr-un vehicul răsturnat
Articolul următorMarian Stoica a fost învestit în funcția de prefect al județului Călărași