Etapa a 12-a a playout-ului Ligii 1 Betano continuă astăzi cu alte două jocuri. De la ora 18.30 pe arena Ion Comşa se joacă Dunărea Călărași – Concordia Chiajna, meci ce va fi arbitrat de bucureşteanul, Marcel Bîrsan.

De la ora 21.00, Dinamo se va duela cu Politehnica Iaşi.

Ieri în prologul rundei, Hermannstadt a cedat acasă cu 2-0 în faţa celor de la FC Botoşani, rezultat care reaprinde lupta pentru salvarea de la retrogradare. Etapa se va încheia joi seară la Mediaş odată cu partida Gaz Metan – FC Voluntari.

Victoria, necesară ca aerul!

O singură victorie au reuşit călărăşenii în ultimele opt meciuri din campionat, 1-0 cu Dinamo, în rest au patru remize şi trei partide pierdute.

Doar un succes au bifat ilfovenii în ultimele 26 de partide din Liga 1 (12 aprilie 2019, Concordia – Dunărea 3-0), interval în care au mai înregistrat opt rezultate de egalitate şi 17 înfrângeri.

– Dunărea este echipa cu cele mai puţine goluri marcate, doar 21. Gruparea dunăreană a înregistrat 21 de partide cu zero în dreptul reuşitelor în poarta adversă.

– Concordia este echipa cu cele mai multe goluri primite – 62, dintre care 30 în deplasare.

Cele două echipe s-au mai întâlnit pe prima scenă doar în ediţia curentă, de trei ori, fiecare a câştigat o partidă, iar un meci s-a terminat la egalitate.

– Primul joc a avut loc pe 1 octombrie 2018, Concordia – Dunărea 1-1, marcatori Andrei Prepeliţă şi Hamidou Keyta (penalty).

– A doua confruntare s-a consemnat pe 10 februarie 2019, Dunărea – Concordia 2-1, goluri înscrise de Georgian Honciu, Najib Ammari, respectiv Ghislain Guessan.

– Cea mai recentă întâlnire directă: 12 aprilie 2019, Concordia – Dunărea 3-0 (Dobrosavlevici – autogol, Marc, Nivaldo).

Articolul precedentCălărășeanul Ciprian Solzaru, locul I cu echipa României la Campionatele Balcanice de Culturism și Fitness
Articolul următorConcursul „Cu viaţa mea apăr viaţa” și-a desemnat câștigătorii