Federația română de handbal (FRH) a ratificat retragerea echipei masculine Dunărea Călăraşi, printr-o decizie a Comisiei Centrale de Competiţii, în urma adresei înaintate de conducerea clubului în 5 ianuarie. Dunărea Călăraşi va fi amendată cu 10.000 de lei, iar rezultatele obţinute în sezonul 2020-2021 vor fi anulate.

”Comisia Centrală de Competiţii a Federaţiei Române de Handbal ia act de retragerea echipei AHC Dunarea Calarasi, prin adresa nr. 1/05.01.2021, formulată de către domnul preşedinte Zamfir Cristian şi, în consecinţă, conform LNM art. 8.1, hotărăşte: Penalizarea echipei cu 10.000 lei, având drept de înscriere în ultima categorie competiţională pentru următorul sezon”, se arată în decizia CCC.

De asemenea, datorită faptului că echipa a participat la mai puţin de 50+1% din numărul de jocuri, toate rezultatele echipei din sezon vor fi anulate”,

După 13 meciuri disputate în acest sezon, Dunărea Călăraşi ocupa locul 14 cu 12 puncte, cu un bilanţ de patru victorii şi nouă înfrângeri (12 puncte).

Sursa: Realitatea de Calarasi