O singură înfrângere au suferit călărăşenii în ultimele șase jocuri disputate în campionat (23 septembrie, FCSB – Dunărea 2-0), având o victorie (15 septembrie, Dunărea – FC Botoşani 3-2) şi patru rezultate de egalitate.

Nouă puncte a luat Viitorul din ultimele patru deplasări, 2-1 cu CFR Cluj, 2-1 cu Poli Iaşi şi 2-1 cu FC Botoşani, singurul insucces fiind la Craiova (U – Viitorul 2-0).

Dunărea şi Viitorul s-au mai întâlnit o singură dată în principala întrecere internă din România, la Ovidiu, pe 22 iulie 2018, când călărăşenii s-au impus cu 1-0 în chiar meciul lor de debut în Liga 1, gol marcat de George Honciu, direct din lovitură liberă.

Eroul partidei a fost portarul Cătălin Straton, care a apărat şi un penalty.

Preşedintele executiv Florin Brişan susţine că obiectivul Dunării în partida pe care o va susţine azi, la Călăraşi, împotriva constănţenilor de la FC Viitorul, în cadrul primei etape a returului este victoria.

Astăzi ţintim victoria. Pentru că o repriză se va desfăşura şi în nocturnă mizăm şi pe un număr mare de spectatori. Sper să ne ajute pentru că una din sursele noastre de finanţate sunt banii din vânzarea biletelor.”, a declarat Brişan.

Articolul precedentVideo | Dan Alexa: Această victorie va rămâne în memoria orașului
Articolul următorFestivalul Național de Teatru „Ștefan Bănică” – Călărași, 8-10 noiembrie