Tot lotul echipei de handbal masculin  AHC „Dunărea Călărași” este în carantină după ce 3 jucători Vlad Rusu, Dragoș Hanțaru și Victor Vartic au fost depistați pozitiv la testul pentru COVID-19,

 Conducerea clubului a luat decizia ca activitatea sportivă să fie suspendată până pe data de 4 august. Jucătorii bolnavi de COVID-19 aveau simptome ușoare și au fost internați la Spitalul Municipal Oltenița.

Vlad,Dragoș și Victor au dorit să transmită un mesaj suporterilor noștri: „Ne aflăm într-o perioadă mai dificilă, dar suntem încrezători că totul va revenii la normal.Momentan suntem internați,ne simțim bine și așteptăm un răspuns din partea medicilor pentru a repeta testele.Le mulțumim tuturor suporterilor pentru mesajele de încurajare și cu siguranța vom revenii mai puternici.”

 Antrenorul echipei, Gabriel Armanu, a precizat că toți jucătorii vor fi retestați la mijlocul acestei săptămâni. „Băieții vor reface testul miercuri și joi,iar vineri le vor veni rezultatele.Dacă testele vor fi negative,vor mai sta patru zile acasă in izolare.” a precizat Gabriel Armanu.

Foto Dunarea Calarași

Articolul precedentCazul Croitoru. Federația Română de Judo sesizează Consiliul Superior al Magistraturii în speța judecătoarei Balc Mia Irina
Articolul următorSe împlinesc şase luni de când OMS a declarat COVID-19 drept urgenţă sanitară la nivel internaţional